Aanmelden (contact)

Mijn ervaring bij Verkeersschool Jongschaap:

Ik ben geslaagd ... en ik vind het volgende:

Verkeersschool Jongschaap - 2 maanden geleden
Beste "Remco", ik laat je bericht graag staan, tenzij je rectificeert:
1. Van puntstuk tot puntstuk is de dubbele streep onderbroken met korte openingen om inhalen te ontmoedigen, maar niet te verbieden! Een auto inhalen waarvan de bestuurder niet, vanwege zijn werkzaamheden voor de baas achter het stuur, verder weet te accelereren dan 67 km/h mag dus ingehaald worden met een korte piek van 95 km/h en daarna terug naar 84 km/h (meterstand), ook lesauto's dus!
2. Afslaan in de derde versnelling in een relatief lange bocht met 35 km/h is milieutechnisch verantwoord, uitremmend op de motor (zero brandstofverbruik), ZONDER piepende banden (verlengt levensduur van de band tot 80.000 km...vast nog niet gehaald "Remco"!?)
3. Aanrijdbocht naar de Maas en Waalweg (autoweg) met 65 km/h eveneens milieutechnisch verantwoord evenals vlot uitaccelereren naar de doorstroomsnelheid van in dit geval 87 km/h vanwege een reeds gepasseerde vrachtauto met gevolg van 4 personenauto's!
(ik weet tot op dit moment nog niet of ik daadwerkelijk ALLE regels aan mijn laars heb gelapt!)
4. Vervolgens houd ik circa 1,5 sec afstand met mijn voorganger (35 meter), wat geleerd wordt als 2 seconden...zeker een puntje, maar ik denk dat Verkeersschool Jongschaap dan 1 van de zeldzame rijders is die dat in Nederland nog doet, echter: daar heb ik jou niet over gehoord!
5. Epiloog: werkzaamheden achter het stuur horen niet op de weg "Remco"...dat kan ook bij het adres waar je als laatste een pakket of poststuk hebt afgeleverd. Tevens dien je ter bevordering van de doorstroming op gepaste wijze met aandacht voor het overige verkeer je snelheid aan te passen naar de maximaal toegestane snelheid...er zakken oa hiervoor leerlingen op een rijexamen! Tevens dien je geen telefoon in de hand te houden tijdens het rijden, wat Verkeersschool Jongschaap echt wel heeft waargenomen in de binnenspiegel. Zeker als achteraf blijkt dat er naar mijn toestel is gebeld met ingesproken voicemail, ondersteund door het feit dat je na het uitvoegen van onze tussenrijder je zogenaamde frustratie wilde bekrachtigen door kortstondig een volgafstand te hanteren van ongeveer twee autolengtes, wat wij afdoen met bumperkleven (8,5 of 35 meter: factor 4)...

Kortom: wie is de persoon met frustratie en IQ ruim lager dan de te verwachten norm die daadwerkelijk regels aan zijn laars lapt?! Misschien nog een rijles genieten voor wat opfrissen? Er zijn mensen op jouw leeftijd "Remco" die dat wel doen! Ik bepleit niet dat ik nooit regels overtreedt, zo hypocriet ben ik niet! Maar mezelf in de overtredende positie zetten en DAN commentaar op een ander leveren..nee, "Remco", dat doe ik geloof ik niet!
Tip: bel volgende keer niet anoniem, wees een vent! Oh, besmeur niet onnodig een website...is laster! En wees zo slim om niet met kleding van je werkgever aan te rijden in je Ford Focus met kenteken..-...-.. op een te achterhalen tijdstip en locatie door je telefoontje!
De brief naar je werkgever ligt klaar en ja, helaas heb ik de informele connecties binnen jouw bedrijf met geel/rood ook!
Bij rectificatie van jouw zijde "Remco" verwijder ik dit epos, maar ik vind hem wel leuk! Succes verder met je frustraties verder, maar begin toch maar eerst aan je eigen rijkwaliteiten te werken: positieve tip!
Remco - 2 maanden geleden
Instructeur lapt alle regels aan zijn laars. En dat moet lesgeven????
Joey Hofmans - 7 maanden geleden
Autorijschool Jacco Jongschaap verdient 'n dikke duim. Geeft ontspannen les in korte tijd veel geleerd waardoor de 1ste keer geslaagd. Jacco bedankt!!!!!
Jort - 7 maanden geleden
Lessen bij Jacco heb ik als zeer prettig ervaren. Hij weet je op elk niveau te triggeren en past zijn lessen daar ook op aan. Daarnaast staat humor tijdens de lessen ook hoog in het vaandel. Voor mij werkte dit, omdat het je laat ontspannen. Hij grijpt in op momenten dat het moet en laat je zelf regelmatig reflecteren. Ik raad Jacco voor iedereen aan!
Maik van honk - 7 maanden geleden
Jacco, bedank voor de leuke en leerzame lessen! Door jou heb ik het rijbewijs in een keer kunnen halen. Deze verkeersschool is een dikke dikke aanrader.
Rowan Wuestenenk - 7 maanden geleden
Jacco zorgt altijd voor een goede en duidelijke uitleg en hij vindt het geen probleem om iets nog een keer uit te leggen. Wat humor op zijn tijd maakt de lessen erg gezellig. Zeker een aanrader!
Reinier - 7 maanden geleden
Inmiddels is het weer 6 jaar geleden dat ik dankzij Jacco mijn rijbewijs heb gehaald.

De dag dat hij een kindje kreeg en alsnog uit het ziekenhuis kwam om er voor te zorgen dat ik kon afrijden zal ik niet vergeten.

Jacco geeft jou de touwtjes in handen en zorgt ervoor dat jij met de auto rijd en niet de auto met jou.
Lisa Fleuren - 8 maanden geleden
Jacco geeft rijles met veel geduld en hele goede uitleg, ookal lukt het Keizer Karel plein je na 3x uitleggen nog niet, geen paniek! Dan probeer je het met nog wat tips gewoon nog een keer en dan zie je dat het wel lukt, dankzij Jacco. Gezelligheid en humor maakt de lessen leuk, waar zijn rust en goeie tips het super leerzaam maken. Als je het mij vraagt is dit de beste rijschool om het autorijden snel en goed te leren!
Pleun van Rijssel - 8 maanden geleden
Goede rijschool en een fijne sfeer tijdens de lessen! Alles wordt duidelijk uitgelegd en ik heb daardoor ook veel geleerd. Jacco bedankt!!
Ole Rasker - 8 maanden geleden
Goede rijlessen gehad bij Jacco! Sfeer in de auto is goed, je kan leuk een gesprek voeren met Jacco, maar ook serieus zijn in de momenten dat het moet! Heb veel geleerd van Jacco wat ik denk dat bij veel andere rijscholen achterwegen gelaten zou zijn. Ik kan deze rijschool niet genoeg aanraden!
Britt Louwers - 9 maanden geleden
Goede rijschool en een leuke instructeur! Jacco legt elke situatie van te voren goed uit en als het dan niet lukt heeft hij ook geduld en legt hij het nog eens uit. Hij houdt graag van een grapje en daarom hangt er een fijne sfeer in de auto tijdens het rijden. Daarom raad ik iedereen deze rijschool aan!
Maurice Niessing - 9 maanden geleden
Zeer fijne rijschool.Jacco legt alles op gemak uit en laat je je ook op je gemak voelen als je in de auto zit. Door deze manier van les heb ik mijn rijbewijs in 1 keer gehaald zeer tevreden en raad deze rijschool zeker aan. En soms een grapje is zeker niet erg tijdens het rijden.
Jan Raap - 9 maanden geleden
Geweldige rijlessen gehad. Jacco legt alle situaties duidelijk uit voordat je deze gaat uitvoeren, zo kom je niet voor verassingen te staan en snap je de situatie sneller. Omdat Jacco graag van een lolletje houdt en er goed wordt gelachen, hangt er een erg prettige sfeer in de auto. Het is Jacco's doel om jou goed auto te leren rijden en dat geeft vertrouwen. Ik heb een geweldige tijd gehad bij deze rijschool, Jacco bedankt!
Roel Graat - 10 maanden geleden
Super, duidelijke rijlessen van een top instructeur! Jacco weet wat hij verteld en slaagt erin om mensen vertrouwen te geven. Ook is hij altijd in voor een grapje! Een super goede ervaring. Bedankt Jacco!
Emma van Baal - 10 maanden geleden
Jacco geeft een fijne, rustige uitleg over de situaties die je op de weg tegen gaat komen en is daarnaast ook altijd in voor een grapje! Dat geeft het vertrouwen dat je nodig hebt om te slagen. Heel erg bedankt!
Roel Vissers - 10 maanden geleden
Erg fijne ervaring om hier te lessen. Jacco laat je goed op je gemak voelen en deinst niet terug voor een geintje. Goede, duidelijke en leuke lessen. Jacco bedankt!
Don van de Wiel - 10 maanden geleden
Jacco is een gezellige instructeur! Ook heeft hij veel geduld en legt alles duidelijk uit. Er is altijd tijd voor een grapje! Het voelt ook altijd vertrouwd bij jacco in de auto. Een welverdiende 10!
Denny Janssen - 10 maanden geleden
Zeer goede rijschool. Legt de situatie goed uit zodat iedereen het snapt. Goede service en het voelde altijd vertrouw als ik bij Jacco in de auto stapte. Van mij krijgt Jacco een welverdiende dikke 10
Gijs Trots - 10 maanden geleden
Dankzij Jacco heb ik mijn rijbewijs in één keer gehaald, hij leert je namelijk niet alleen precies wat nodig is om te slagen, maar nog meer en dat geeft vertrouwen. Jacco zelf is ook een top instucteur omdat hij altijd serieus is wanneer het moet en anders graag lolletje trap. Ook dus een 10 van mij!
Neeltje Hendrix - 10 maanden geleden
Jacco is een fijne, gezellige en goede instructeur. Hij weet waar hij over praat, en legt alles goed uit. Jacco krijgt zeker een dikke 10!
Moos - 10 maanden geleden
Goede rijschool en een gezellige rijinstructeur! Jacco is altijd in voor een lolletje en dat is ook wel fijn in de auto. Hij legt altijd alle situaties die we gaan doen eerst goed uit en dan gaan we het pas uitvoeren en dat is ook wel prettig. Van mij krijgt de rijschool ook een 10!!
Jimmy wouters - 10 maanden geleden
Super rijschool en super rijinstructeur altijd gezellig bij jacco in de auto veel gelachen en ook altijd veel geleerd jacco legt ook altijd alles goed uit van mij krijgt deze rijschool een dikke 10 !